Gå i gør det selv-mode mens du venter på Touren

Er du en rigtig cykelfanatiker? Det er du ganske givet, for ellers var du næppe endt her på vores store cykelside. Netop derfor er vi næsten helt sikre på, at du slet ikke kan vente til årets Tour de France. For første gang nogensinde starter verdens største cykelløb nemlig her i gode gamle Danmark, og der er derfor lagt i kakkelovnen til et brag af en cykelfest. Og så er vi endda slet ikke begyndt at tale om de store muligheder for de danske ryttere i årets løb. Derfor er spørgsmålet egentlig blot hvad man skal få ventetiden til at gå med, indtil årets Tour bliver skudt i gang? Vi har svaret klar til dig: Du bør gå i gør det selv-mode, og få renoveret badeværelset i din bolig. Der er nemlig masser af penge at spare, og dem kan du bruge på en spritny racercykel. Læs mere om det her.

Renovér dit badeværelse selv og spar penge

Har du evnerne til selv at renovere ting i boligen? Hvis du har, så bør du spidse ører nu. I de senere år er det nemlig blevet lettere end nogensinde før, at bestille badeværelsesmøbler og VVS-varer online. Den store konkurrence på nettet har gjort, at priserne har været i frit fald, og som sådan kan man blandt andet hos webshoppen rorfokus.dk gøre en særdeles god handel.

Man har typisk behov for toiletter, armaturer og lignende, i forbindelse med renoveringen af badeværelser. Mon ikke også det er det du står og mangler i forbindelse med din renovering? I så fald bør du tjekke udvalget hos Rörfokus ud. Her kan du gøre en rigtig god handel, samt naturligvis spare penge. Og med de ekstra penge på kistebunden, er der pludselig plads til at dyrke din store passion for cykelsporten. Hvad siger du f.eks. til at købe en spritny racercykel? Der er ingen tvivl om, at 2022 bliver et brag af et cykelår, så du bør udnytte det fuldt ud ved selv at give den gas på landevejene.

Kom i form til årets Tour de France

Pengene du sparer ved at købe dine VVS-varer online, kan du med fordel bruge på en ny racercykel. Så kan du nemlig træne dig op til årets Tour de France. For selvom du ikke selv kommer til at deltage i selve løbet, så er det nu stadig herligt at kunne køre de danske landeveje tynde på et år som dette, hvor verdens største cykelløb for første gang kommer til at foregå på danske breddegrader.

Store forhåbninger til de danske ryttere

Efter Jonas Vingegaards fremragende andenplads i sidste års Tour, er der for alvor store forhåbninger om hans kommende præstation for i år. Hans hold Jumbo-Visma har for nyligt annonceret, at han får lov at udfolde sig som delt kaptajn sammen med holdkammeraten Primož Roglič, så hvem ved, måske kulminerer året med en dansk vinder af det traditionsrige etapeløb? Det bliver spændende at følge med!