2022 bliver et brag af et cykelår – er du klar?

Er du vild med cykelsport? Så har du i den grad en masse at se frem til i 2022. For ikke nok med at de danske ryttere må forventes at gøre sig gældende i flere af de største løb, så er der også for første gang nogensinde Tour-start her til lands. Ja, du hørte rigtigt. Verdens største etapeløb, Tour de France, starter simpelthen i Danmark til næste år. Wow! Er du klar til det hele? Hvis ikke, så læs med her.

Hop nytåret ind i dit flotteste outfit, for næste år bliver for vild!

Som cykelentusiast er der slet ikke noget at sige til, hvis du ikke kan vente med at få skudt 2022 i gang. Det bliver nemlig et helt vildt cykelår. Så hvorfor ikke gøre den kommende nytårsfejring til en uforglemmelig en af slagsen? Smut f.eks. online og find gode tilbud på nytårskjoler, såfremt du er kvinde, eller find din skarpeste smoking frem fra gemmerne, såfremt du er mand. Og hold så en nytårsfest sammen med alle dine cykelvenner som I sent vil glemme.

Allerede fra starten af 2022 går det løs

Næste år skydes for alvor løs rent cykelmæssigt med de traditionsrige forårsklassikere. Det bliver et på alle måder glædeligt gensyn, i og med COVID-19-krisen fik udskudt eller helt aflyst løbene i 2020 og 2021. Som dansk cykelentusiast kan man sagtens have høje forventninger til netop disse løb. Ryttere som Mads Pedersen, Kasper Asgreen og måske endda Jakob Fuglsang, såfremt han finder formen igen, må forventes at være med iblandt de bedste.

Og så sker det…

Næste sommer sker det så. Det som nært sagt alle danske cykelentusiaster har ventet på i årtier. Dagen hvor Tour de France skydes løs i Danmark. Og hvor har vi alle gået meget igennem for at komme hertil. For dels har det taget årevis at få løbet til landet, men samtidig måtte vi også konstatere, at løbets start i Danmark blev udskudt af den irriterende COVID-19-krise. Men alt godt kommer til dem, der venter på det, og også i dette løb må de danske Tour-håb forventes at gøre sig godt bemærket. Måske kan Jonas Vingegaard endda forbedre den samlede 2.-plads fra året forinden?

Det legendariske cykelår afsluttes til VM

Til sidst er der VM i cykling at se frem imod, og med den kæmpe talentmasse, vi i disse år observerer i Danmark, må det også her forventes, at der er danskere blandt medaljekandidaterne. Det bliver et fedt cykelår!