Cykeloptog til Halloween – så bliver cykling til en fest

År efter år sidder mange danskere klæbet til TV-skærmen, når årets Tour de France triller over skærmen, og cykelsport er populær som aldrig før. Også blandt glade amatører, som på daglig basis iklæder sig cykelshorts og triller ud på landevejene for at få rørt musklerne og styrke sundheden.

Cykling er også leg for mange. I Sønderjylland er der således for eksempel altid en afdeling for børn ved de lokale ringriderfester, hvor der køres cykelringridning sideløbende med ringridning med heste. Og du kan selv få en fest ud af cyklingen sammen med dine børn, hvis du arrangerer en gang Halloween-cykling!

Lav en konkurrence om, hvem der har den flotteste udklædning og lav så et flot cykeloptog på den lokale villavej. Den flotteste udklædning kan vinde en flot præmie, som du finder hos partyking.dk, hvor du både kan finde pynt, masker, pynt og en masse andet udstyr til Halloween.

At fejre Halloween, sådan som det er blevet moderne herhjemme i nyere tid, er ikke så gammel en skik i Danmark. Du kan derfor fylde alt det indhold ind i en Halloween fest, som du vil – der er ikke nogen risiko for, at du overtræder gamle konventioner om, hvordan en Halloween-fest skal fejres, for at det er rigtigt. At lave et cykeloptog i Halloween udklædning er derfor helt fint og bestemt inden for skiven.

Du skal dog være opmærksom på, at der skal tages lidt særlige hensyn til børn der cykler, fordi børn ikke altid er så stabile i trafikken. Børn under seks år bør ikke cykle alene, og i aldersgruppen seks til 11 år regner man med, at børnene er rimeligt sikre på reglerne. Så det er vigtigt, at I sørger for, at der er fred og ro på vejen, hvis I sender jeres børn ud på et cykeloptog i Halloween-udklædning.

Griber I det rigtigt an, kan I få en virkelig fin cykelfest!