Sådan nyder du bedst årets Tour-etaper i Danmark

Så er det i år det går løs, alt det som vi cykelfanatikere har ventet på i årevis. Begivenheden som endda måtte udskydes, på grund af den globale pandemi. Ja da, vi må bare slå fast, at vi har været så grueligt meget igennem, men nu kommer Tour de France endelig til Danmark! Og det sker som bekendt allerede til sommer. Er du klar? Hvis ikke, så er du havnet det rette sted. På vores hjemmeside kan du læse alt der er værd at læse om cykling og cykelsport, og i artiklen her ser vi specifikt nærmere på, hvordan du bedst nyder årets Tour-etaper i Danmark. Vi kan allerede nu afsløre, at det at købe lækker fransk vin online, er en naturlig del af processen.

Hav vinen klar i god tid

Er der to ting der passer bedre sammen end Tour de France og god rødvin? Næppe! I hvert fald ikke hvis man spørger os, og det gør sig i særdeleshed gældende, hvis den vin man har klar til Touren er fra franske vinbønder. Vi anbefaler dig derfor allerede nu at få købt alt den gode vin hjem til årets store cykelbegivenhed. Et godt råd er at købe sin vin online hos Vinoteket, da man dermed i god ro og orden kan fordybe sig i hvilke vine man vil bestille hjem. Hos Vinoteket kan du med garanti købe vine fra nogle af de franske vinbønder, som vi efterfølgende kommer til at se på skærmene, når tourfeltet efter ridtet i Danmark vender sydpå mod det franske.

Når du køber vin online kan du naturligvis både drikke den hjemme i privaten, men du kan også tage den med dig i sommerhuset eller på campingpladsen. For årets Tour kan selvfølgelig ses uanset hvor du befinder dig. Så længe du blot har adgang til en transmission fra løbet, så er du kørende. Men hvorfor ikke selv være publikum?

Mød op som publikum og udnyt denne helt særlige mulighed

Det siger næsten sig selv, at det er enhver cykelfanatikers drøm, at troppe op og beskue store etapeløb som Tour de France og Giro d’Italia fra første parket. I år har du en helt unik mulighed for at gøre det. Det er nemlig langt fra sikkert, at Tour de France nogensinde vender tilbage til Danmark igen. Det bør du selvsagt udnytte, så overvej at møde op som publikum til mindst én af etaperne.

Mangler du et overblik over hvor etaperne køres, så læg vejen forbi den officielle danske Tour-hjemmeside, som giver dig det helt store overblik over herlighederne. Som du kan se kommer tourfeltet vidt omkring på de danske breddegrader, så mon ikke du kan finde tid til at troppe op til mindst én af etaperne?

Vær klar med TV- eller streamingabonnement

Så er du ved at være der – du har allerede købt vin online, i spændt forventning til årets store cykelbegivenhed, og du har garanteret også planlagt at troppe op til mindst én af etaperne på dansk jord. Nu mangler du kun at sikre dig, at du har et relevant TV- eller streamingabonnement klar, så du kan se hele løbet når det går løs. Så få straks tjekket op på det. Det kan du gøre i forbindelse med at du køber vin online, da abonnementerne også kan bestilles via internettet.