Indret dit cykelværksted optimalt til den nye sæson

Er du vild med alt der har med cykling og cykelsport at gøre? Ganske givet, for hvorfor skulle du ellers have valgt at besøge vores hjemmeside? Du skal være så velkommen her, og denne gang har vi en vigtig artikel klar til dig. Den kommende cykelsæson står for døren, og for mange af os betyder det, at vi har fundet vej til vores cykelværksted rundt omkring i landet, hvor vi skruer og smører til den store guldmedalje, så vores cykler kan blive klare til den kommende sæson på landevejene. Er du også godt i gang i dit eget cykelværksted? Så læs med her. Vi ser nemlig nærmere på hvordan du indretter dit cykelværksted optimalt.

Lad praktik og hygge mødes med en sofa og flotte marokkanske tæpper i værkstedet

Vores cykelværksteder er meget mere end bare opbevaringsrum til vores cykler. Vi har selv indrettet os med flotte marokkanske tæpper, sofaer, plakater på væggene og meget mere i vores værksteder. Det er selvfølgelig klart, at hvis du kun har et meget lille værksted, hvor der kun er plads til cyklen, at du så næppe vil have plads til det samme. Har du plads til det, så anbefaler vi at du omdanner dit værksted til et lille værelse i sig selv, hvor du kan dyrke din interesse for cykelsporten.

Særligt de marokkanske tæpper gør lokalet mere indbydende, og inviterer til længere ophold sammen med sin cykel. Vi anbefaler dig at tjekke udvalget af tæpper ud hos webshoppen Trendcarpet.dk.

Hæng en skærm op i dit værksted og følg med i de største løb

Nogle gange hænder det, at man glemmer alt om tid og sted når man skruer på sin cykel i sit cykelværksted. Til tider betyder det, at man går glip af de store cykelløb der transmitteres på TV. Hæng derfor en skærm op i dit værksted. Så kan du følge med i forårsklassikerne, som meget snart køres.

Er du klar til at give den gas i dit cykelværksted? Med denne artikel skulle du i hvert fald gerne være klædt ekstra godt på til forberedelserne til den nye cykelsæson.