Gør din passion for cykling til en levevej

For mange begynder interessen for cykling allerede, når de er børn eller unge, og holder man ved og træner meget, så kan man blive rigtig dygtig. En del cykelryttere drømmer om at gøre Bjarne Riis kunsten efter og vinde Tour de France. Mange timer på træningsbanen kan da også resultere i, at man en dag bliver professionel cykelrytter og kommer til at deltage i de kendte cykelløb.

Det er dog langtfra alle glade cykelamatører, som når frem til at blive professionelle cykelryttere. Men så kan man jo i stedet vælge at starte en cykelforretning, hvor man sælger cykler og cykeludstyr. Det kræver noget startkapital, og her kan vi anbefale, at man tager en erhvervslån hos qred.com/da-dk, så man kommer godt i gang med sin nye forretning.

Danskerne er generelt et folk, som godt kan lide at cykle, og mange gør det året rundt. Det er både til og fra arbejde, de cykler. De motionerer på cykler, og tager på cykelferie med venner og familie. Som ejer af en cykelforretning kan du bestemt drage fordel af det.

Hvert år afholdes Tour de France, som tiltrækker mange tilskuere, der gerne vil opleve cykelrytterne give den gas helt tæt på. Her møder danskerne op og står langs cykelruterne og hepper. En anden af sommerens højdepunkter er Tour de France, som transmitteres i tv, så alle os der ikke har råd til en billet til Tour de France kan følge det dramatiske cykelløb på skærmen. Interessen for cykling, køb af cykler og cykeltøj stiger, når vi ser cykelheltene på tv eller vi ser dem fra den vejkant, hvor vi står og hepper på dem, når de ræser forbi.

Cykling er et fællesskab

Selvom man sidder alene på cyklen, så er cykling også et fælleskab, hvor man kan dele sin passion med andre. Man kan dele glæderne, gode råd om træning, samtidig med at man får motioneret og holder sig sund. Du vil sikkert hurtigt få stamkunder i din cykelforretning, som kommer forbi for at få en sludder omkring cykling, imens de skal have cyklen ordnet. Du kan dele ud af din erfaring og få dig et fast kundegrundlag. I fritiden kører du sikkert rundt på landevejene og træner alene, med en kammerat, eller du har familiemedlemmer med. Cykling giver stor fleksibilitet og frihed, og man kan få mange skønne naturoplevelser, når man kører rundt i det danske landskab. Kører man på tid, så er man selvfølgelig under pres, men man kan jo også beslutte sig for, at det skal være en hyggetur. Landets cykelhandlere vil helt sikkert snart få gang i butikken igen, når danskerne tager på cykelferie, og derfor er det også et godt tidspunkt at starte en cykelbutik op.