Power Apps kan skabe tid til mere frihed

Det er højsommer og dermed tid til alle former for udendørs motion og sport – herunder cykling. Men ofte er det et problem at finde tid til at dyrke al den cykling, man gerne vil. Arbejdet tager alt for meget tid, også her i sommertiden, hvor vi gerne vil holde lidt mere fri og få mere tid til at dyrke vore interesser i fri luft. At cykle er en herlig fælles aktivitet, som du kan have stor glæde af at dyrke sammen med kolleger og venner.

Automatisering kan give mere frihed

En af de bedste måder at skabe mere fritid på er at arbejde med at automatisere arbejdsprocesser i virksomhederne. På https://www.preciofishbone.dk/services/procesoptimering/power-apps/ kan du se, hvilke muligheder, som Power Apps giver for at rationalisere manuelle arbejdsprocesser i virksomhedernes administration, salgsarbejde og andet. Automatiseringen frigør ressourcer, der eksempelvis kan omsættes i mere fritid, som kan bruges til aktiviteter, der gavner medarbejdernes sundhed og glæde, som cykling.

Erfaringer fra mange virksomheder viser således, at indførelsen af firedags-uger i stedet for femdages-uger giver større produktivitet samtidig med, at der bliver mere fritid. Det kunne være en nærliggende sag at bruge de frigivne ressourcer fra Power Apps til at nedsætte arbejdstiden og dermed gøre plads til fritidsaktiviteter og motion såsom cykling.