Beskyt din mobil på cykelturen

Sommeren er snart over os, og for alle cykelentusiaster betyder det, at vejret nu for alvor indbyder til ture på den tohjulede. For det er jo trods alt sjovere at cykle til og fra arbejde, når solen skinner, eller at cykle i skoven, til stranden eller hen i parken, når vi kan nøjes med shorts og en t-shirt. Det er derfor heller ikke overraskende, at rigtig mange også tager på

cykeltur i ferien, for at nyde friheden på cyklen.

Husk at beskytte mobilen

Det er ofte godt at kunne vedligeholde kontakten til omverdenen når man er på cykeltur. Derfor har mange danskere da også mobilen med sig når de cykler, men det er langt fra alle der husker at beskytte den smarte mobil mod skader. Det er ærgerligt, for der er ellers glimrende muligheder for at købe effektive mobilcovers fra webshops såsom mobiltasken, og disse hjælper med at beskytte mobilen. De er samtidig smarte at se på.

Husk i øvrigt, at regler for brug af mobilen gør sig gældende når du cykler. Akkurat som når du kører bil, må du således ikke bruge håndholdt mobil. Du kan nemlig hurtigt miste orienteringen, og det kan vise sig at blive fatalt, da du som cyklist er ekstra sårbar i trafikken. Husk derfor at beskytte ikke blot dig selv, men også din mobil.