Få tid til flere kilometer i sadlen

Det kan være svært at få tid til det hele i en travl hverdag. Og som motionscyklist kan det være stressende både at nyde en god lang tur i sadlen og samtidig tænke på madlavningen til aftensmaden.

Derfor kan du med fordel overveje måltidskasser, som kan skabe mere tid til cykelturene og samtidig være med til at understøtte de mange sundhedsmæssige fordele, der er ved cykling.

Med måltidskasser fra RetNemt får du mulighed for at vælge mellem omkring 60 forskellige retter i en række forskellige kategorier. Du vil uden tvivl kunne finde noget, der passer til familien, og det bedste af det hele er, at du ikke skal bekymre dig om hverken indkøb eller at finde opskrifter. Og på den måde skabes tid til flere kilometer på landevejene.

En sund hobby

Motionscykling er en fremragende træning for hjertet og lungerne. Regelmæssig cykling kan forbedre dit hjerte-kar-system og øge din udholdenhed. Cykling træner primært musklerne i benene, men kan også bidrage til at styrke musklerne i kerneregionen, herunder mavemusklerne og rygmusklerne.

Er du oppe i årene, og har du som mange andre problemer med leddene, er cykling også en fabelagtig motionsform. Motionscykling er en såkaldt low-impact-aktivitet, hvilket betyder, at det belaster dine led og knogler mindre end aktiviteter som for eksempel løb. Det gør det til en ideel træningsform for personer med skader eller ledproblemer.

I en travl hverdag med job, børn og huslige pligter kan det være svært at finde tid til at motionere, og den inaktivitet har det med at sætte sig på sidebenene. Med sunde måltidskasser og en god forbrænding fra cykelturene har du taget det første skridt i retning af at holde vægten eller måske endda tabe dig.